Domenii de Recrutare

SPA

Personal calificat ​Personal calificat ​
Angajare Personal

Personal calificat ​

Centrele de beauty și Spa sunt tot mai multe în zilele noastre, dacă și tu deții un centru de înfrumusețare poți conta pe noi pentru a recruta personal calificat.

Saloanele de înfrumusețare și centrele SPA au nevoie de muncitori foarte bine pregătiți, iar pentru asta, putem spune că Asia nu duce lipsă. Poți recruta și tu personal calificat pentru manichiură sau coafură sau pentru masaj de relaxare.

solutia problemeleor

De ce să alegi
personal din Asia

dots-memphis-impact

01.

Dedicare

Pentru a avea o echipă bine înghegată și experimentată apelează la Humanitarian, în centrele din toată lumea există câte un asiatic care își face treabă cu deosebită dedicare.

02.

Experiență

Experiența angajaților este șlefuită în Asia, domeniul SPA și al saloanelor de înfrumuțare fiind la mare căutare, ei au parte de o pregătire specială pentru a face față cu brio cerințelor la care sunt supuși.

03.

Instruirea personalului

Multe practici care alcătuiesc astăzi programele centrelor SPA își au originea undeva în Asia, practic de acolo pleacă toate tehnicile de masaj, unele simple altele desutl de complexe, utilizându-se diferite obiecte sau plante. Tainele acesta au fost învățate de către personalul nostru încă din primele lecții. Alege și tu și convinge-te, contactează-ne pentru o cotație.

04.

Productivitate

Daca esti interesat de angajarea muncitorilor asiatici pentru a avea siguranta ca vei primi cele mai bune servicii si o productivitate cat mai mare, noi suntem solutia pentru afacerea ta.

TESTIMONIALE

Ce spun oamneii despre serviciile noastre

Andrei Mihalache - Director Vek Industry

Am reușit să îmi dezvolt afacerea cu serviciile pe care le-am primit de la Humanitarian HHR. Mi-au oferit cele mai bune servicii, cu multă seriozitate și punctualitate. Recomand cu căldură serviciile!

Andrei MihalacheDirector Vek Industry
Ioana Dumitru - CEO Somaco

Am avut o colaborare minunată cu cei de Humanitarian HHR. Mi-au răspuns la toate întrebările cu răbdare și au dat dovadă pe parcurs de seriozitate și profesionalism. Mulțumi, Humanitarian HHR!

Ioana DumitruCEO Somaco
Cristian Samoilă - Director Resurse Umane

Experiența mea cu Humanitarian HHR a fost una excepțională și de lungă durată, cu mult peste așteptări. Angajatorii aduși de ei au fost profesioniști și de încredere. Recomand cu încredere!

Cristian SamoilăDirector Resurse Umane
Noi facem diferența

Soluția perfectă pentru
a-ți dezvolta afacerea