Servicii Humanitarian HR

Recrutare Personal Intern

  • acasă
  • /
  • Recrutare Personal Intern
Te ajutăm în toate etapeleTe ajutăm în toate etapele
Soluția Humanitarian HR

Te ajutăm în toate etapele

Venim în ajutorul clienților noștri preluând procesul de recrutare, obținând toate actele necesare și integrând muncitorii în țara noastră.

Prin buna cunoaștere a legislației în vigoare și a tuturor etapelor, suntem un real ajutor pentru toate firmele care suferă în urma lipsei de personal.

Analiza Nevoilor Angajatorului

După semnarea contractului de prestări servicii cu Humanitarian HR, se va realiza împreună profilul angajaților ideali pentru afacerea ta. Noi te vom ajuta cu toate informațiile și experiența noastră.

Cere Oferta

Selecționarea CV-urilor

Al doilea pas este selecționarea CV-urilor ce corespund cerințelor clientului, utilizând bazele de date disponibile.

Cere Oferta

Căutarea persoanelor potrivite

Noi suntem în strânsă legătură cu firme de recrutare din Asia și Africa, astfel vom avea grijă să aducem cei mai competenți oameni.

Cere Oferta

Obținerea avizelor și permiselor

Apoi vom obține pentru viitorii tăi angajați actele necesare lucrului legal: avizul și viza de muncă în România și permisul de ședere temporară în România.

Cere Oferta

Transportul persoanelor

La sfârșit, Humanitarian HR se va ocupa de sosirea angajaților de origine asiatică și africană în România. Aceasta va fi făcută în cel mai scurt timp și în siguranță.

Cere Oferta

Integrarea și cursurile

Humanitarian HR va oferi suport în integrarea optimă a tuturor muncitorilor în cultura românească prin workshop-uri specifice.

Cere Oferta
TESTIMONIALE

Ce spun oamneii despre serviciile noastre

Andrei Mihalache - Director Vek Industry

Am reușit să îmi dezvolt afacerea cu serviciile pe care le-am primit de la Humanitarian HHR. Mi-au oferit cele mai bune servicii, cu multă seriozitate și punctualitate. Recomand cu căldură serviciile!

Andrei MihalacheDirector Vek Industry
Ioana Dumitru - CEO Somaco

Am avut o colaborare minunată cu cei de Humanitarian HHR. Mi-au răspuns la toate întrebările cu răbdare și au dat dovadă pe parcurs de seriozitate și profesionalism. Mulțumi, Humanitarian HHR!

Ioana DumitruCEO Somaco
Cristian Samoilă - Director Resurse Umane

Experiența mea cu Humanitarian HHR a fost una excepțională și de lungă durată, cu mult peste așteptări. Angajatorii aduși de ei au fost profesioniști și de încredere. Recomand cu încredere!

Cristian SamoilăDirector Resurse Umane
Noi facem diferența

Soluția perfectă pentru
a-ți dezvolta afacerea