Domenii de Recrutare

Agricultură

Personal calificat ​Personal calificat ​
Angajare Personal

Personal calificat ​

Principala problemă a antreprenorilor ce activează în domeniul agriculturii în România este lipsa de personal. Aceasta se datorează orientării populației spre străinatate pentru a-și spori veniturile și a-și îmbunătați stilul de viață.

Pentru ca afacerea ta să nu eșueze, alege să angajezi muncitori din Asia, bine pregătiți și dedicați pentru a-ți crește producția și totodată veniturile.

solutia problemeleor

De ce să alegi
personal din Asia

dots-memphis-impact

01.

Experiență și specializare

Personalul de origine asiatică sau africană pus la dispoziția dumneavoastră este specializat și cu o vastă experiență in domenii precum agricultura, zootehnie, silvicultura etc.

02.

Seriozitate

Evitați problemele cele mai mari care apar cu muncitorii neserioși care nu prezintă siguranță, încredere, și care nu se vor mai prezenta a doua zi la muncă. Dacă ești interesat de forță de muncă asiatici, nu ezita să ne contactezi.

03.

Diversitate muncilor prestate

Recrutam muncitori din diferite țări asiatice precum Vietnam, Filipine, Sri Lanka, țări în care un loc de muncă bine remunerat reprezintă o adevărată satisfacție, motiv pentru care ei aleg țara noastră unde au siguranța unui salariu decent. Vă punem la dispoziție angajați stivuitori sau tractoriști din țările asiatice pentru lucrarea terenurilor agricole în cadrul a tot felul de proiecte.

04.

Soluția pentru afacerea ta

Punem la dispoziție și grădinari cu experiență care să se poata implica atât în cadrul mediilor rezidențiale, cât și în centrele comerciale. Dacă ești interesat de angajarea muncitorilor asiatici pentru a avea siguranța că vei primi cele mai bune servicii și o productivitate cât mai mare, Humanitarian HHR este soluția pentru afacerea ta.
TESTIMONIALE

Ce spun oamneii despre serviciile noastre

Andrei Mihalache - Director Vek Industry

Am reușit să îmi dezvolt afacerea cu serviciile pe care le-am primit de la Humanitarian HHR. Mi-au oferit cele mai bune servicii, cu multă seriozitate și punctualitate. Recomand cu căldură serviciile!

Andrei MihalacheDirector Vek Industry
Ioana Dumitru - CEO Somaco

Am avut o colaborare minunată cu cei de Humanitarian HHR. Mi-au răspuns la toate întrebările cu răbdare și au dat dovadă pe parcurs de seriozitate și profesionalism. Mulțumi, Humanitarian HHR!

Ioana DumitruCEO Somaco
Cristian Samoilă - Director Resurse Umane

Experiența mea cu Humanitarian HHR a fost una excepțională și de lungă durată, cu mult peste așteptări. Angajatorii aduși de ei au fost profesioniști și de încredere. Recomand cu încredere!

Cristian SamoilăDirector Resurse Umane
Noi facem diferența

Soluția perfectă pentru
a-ți dezvolta afacerea în agricultură
și zootehnie