Recrutare personal

World-Wide

  • acasă
  • /
  • Recrutare Personal Word-Widec
World-WideWorld-Wide
Alege forța de muncă

World-Wide

Forța de muncă World-Wide  – o alternativă pentru multe afaceri care se confruntă cu lipsa de personal. Aceștia sunt muncitori și iscusiți, iar noi ne vom asigura că aducem oameni pricepuți în toate domeniile de care tu ai nevoie.

Recrutează cu încredere muncitori cu experiență World-Wide. Nu mai este nevoie sa căutați periodic alți muncitori care să suplinească locurile libere lăsate de cei care au plecat, pentru că la Humanitarian HR vei găsi soluția ideală pentru afacerea ta.

soluția problemeleor

De ce să alegi
personal World-Wide

dots-memphis-impact

01.

Profesionalsim

Profesionalismul acestora este punctul forte, întrucat respectă programul impus, își îndeplinesc sarcinile și sunt foarte experimentați și instruiți în domeniu. Cu alte cuvinte, soluția poate fi veni World-Wide.

02.

Diversitate

Vasta experianță a personalului nostru te va ajuta să-ți repui pe picioare afacerea, fie că este vorba despre o cofetărie, un restaurant, o firmă de construcții sau un hotel. Tu de ce ai nevoie în firma ta? De un barman iscusit, de o menajeră atentă, de o bonă grijulie sau de un șofer muncitor?

03.

Colaborare de lungă durată

Acești muncitori, indiferent de domeniu, vin pentru o perioadă nedeterminată de timp, astfel știi că echipa ta nu se va desființa după câteva săptămâni. Îți poți dezvolta liniștit afacerea, fără frica lipsei de personal!

04.

Seriozitate

Evitați problemele cele mai mari care apar cu muncitorii neserioși care nu prezintă siguranță, încredere, și care nu se vor mai prezenta a doua zi la muncă. Dacă ești interesat de forță de muncă World-Wide, nu ezita să ne contactezi.
TESTIMONIALE

Ce spun oamneii despre serviciile noastre

Andrei Mihalache - Director Vek Industry

Am reușit să îmi dezvolt afacerea cu serviciile pe care le-am primit de la Humanitarian HHR. Mi-au oferit cele mai bune servicii, cu multă seriozitate și punctualitate. Recomand cu căldură serviciile!

Andrei MihalacheDirector Vek Industry
Ioana Dumitru - CEO Somaco

Am avut o colaborare minunată cu cei de Humanitarian HHR. Mi-au răspuns la toate întrebările cu răbdare și au dat dovadă pe parcurs de seriozitate și profesionalism. Mulțumi, Humanitarian HHR!

Ioana DumitruCEO Somaco
Cristian Samoilă - Director Resurse Umane

Experiența mea cu Humanitarian HHR a fost una excepțională și de lungă durată, cu mult peste așteptări. Angajatorii aduși de ei au fost profesioniști și de încredere. Recomand cu încredere!

Cristian SamoilăDirector Resurse Umane
Noi facem diferența

Soluția perfectă pentru
a-ți dezvolta afacerea