Domenii de Recrutare

Bone

Personal calificat Personal calificat
Angajare Personal

Personal calificat

Bonele filipineze sunt extrem de apreciate în Romania și din ce în ce mai multe persoane doresc să le angajeze pentru a avea grijă de copiii lor.

Acestea sunt cunoscute pentru faptul că sunt grijulii, atente și foarte respectuase cu cei din jurul lor. Dacă firma dumneavoastră are nevoie de astfel de atenție și responsabilitate, Humanitarian HR vine în ajutorul vostru.

solutia problemeleor

De ce să alegi
personal din Asia

dots-memphis-impact

01.

Experiență

Vasta experianță a personalului nostru te ajută să-ți pui pe picioare afacerea. Dacă dorești să angajezi bone calificate în acest domeniu, nu ezita să ne contactezi.

02.

Lipsa personalului

Personalul românesc care alege să lucreze ca bone specializate este tot mai rar în zilele noastre. Deși venitul este condirabil, aleg alte domenii sau pleacă în străinătate. Pentru aceste deficiențe poți opta pentru bone din Asia.

03.

Politețe și răbdare

Îngrijirea copiilor este un domeniu ce necesită o atenție sporită. De aceea bonele angajate prin intermediul Humanitarian HR sunt politicoase, deschise să lucreze cu cei mici, cunosc limba engleză sau vor să învețe limba română, sunt dedicate și foarte răbdătoare. 

04.

Colaborare de lungă durată

Aceste bone vin pentru o perioadă nedeterminată de timp, astfel știi că echipa ta nu se va desființa după câteva săptămâni. Tu vei aduce clienților tăi servicii de cea mai bună calitate.

TESTIMONIALE

Ce spun oamneii despre serviciile noastre

Andrei Mihalache - Director Vek Industry

Am reușit să îmi dezvolt afacerea cu serviciile pe care le-am primit de la Humanitarian HHR. Mi-au oferit cele mai bune servicii, cu multă seriozitate și punctualitate. Recomand cu căldură serviciile!

Andrei MihalacheDirector Vek Industry
Ioana Dumitru - CEO Somaco

Am avut o colaborare minunată cu cei de Humanitarian HHR. Mi-au răspuns la toate întrebările cu răbdare și au dat dovadă pe parcurs de seriozitate și profesionalism. Mulțumi, Humanitarian HHR!

Ioana DumitruCEO Somaco
Cristian Samoilă - Director Resurse Umane

Experiența mea cu Humanitarian HHR a fost una excepțională și de lungă durată, cu mult peste așteptări. Angajatorii aduși de ei au fost profesioniști și de încredere. Recomand cu încredere!

Cristian SamoilăDirector Resurse Umane
Noi facem diferența

Soluția perfectă pentru
a-ți dezvolta afacerea