Despre Humanitarain HR

Suntem o echipă pe cinste!

Despre noi

Misiunea noastră este să ajutăm business-urile să găsească personal calificat

Suntem o echipă cu multă experiență, gata mereu să te ajutăm!

Pentru noi, cei de la Humanitarian HR au contat mereu oamenii, așa că am reușit să ne strângem o echipă frumoasă cu care să facem lucruri bune. Am început în 2017 aducând personal calificat din Asia pentru companiile de construcții mari din București, Iași și Timișoara.

Oamenii au început să aibă încredere în noi, și de o parte cei care doreau și aveau nevoie de forță de muncă pentru a duce la bun sfârșit proiectele începute, dar și de partea cealaltă, cei care doreau să muncească. 

Recrutăm personalul străin, din zone precum Nepal, India, Filipine, Sri Lanka, Pakistan, Bangladesh dar și alte locații din Asia, Africa sau World Wilde. De aceea, noi vă puteam ajuta indiferent de domeniul de activitate pe care îl aveți.

Noi facem diferența

Viziunea noastră și cum iți putem ajuta compania

Ne dăm silința să păstrăm o conexiune activă atât cu angajatul cât și cu angajatorul. Reușim să ducem la bun sfârșit ceea ce ne propunem și aducem avantaje în favoarea patronatelor românești.

Seriozitatea în primul rând este una dintre calitățile cele mai de bază pe care le avem, iar devotamentul reprezintă una dintre valorile centrale ale Humanitarian HR.

Aducem pentru tine personalul calificat de care aveai nevoie pentru a-ți continua business-ul fără dificultăți de personal. Fie că ai un SPA, un restaurant sau o firmă de menaj, vom găsi întotdeauna oamenii potriviți pentru afacerea ta.

Noi suntem cei care fac diferența

Cea mai bună soluție pentru
a-ți dezvolta compania

Contactează-ne

Simțiți-vă liber să luați legătura cu noi

Pentru orice întrebare sau nelămurire, așteptăm să ne contactați.