Domenii de Recrutare

Horeca

Personal calificat Personal calificat
Angajare Personal

Personal calificat

Foarte multe afaceri din domeniul Horeca au apelat în ultimii ani pentru găsirea personalului Asiatic datorită experienței și a dedicării pe care aceștia o arată întotdeauna.

Poate ai un restaurant care încă are nevoie de oameni dedicați sau vrei să aduci preparate cu specific asiatic în meniul tău. Aici Humanitarian HR vine în ajutorul tău!

 
solutia problemeleor

De ce să alegi
personal din Asia

dots-memphis-impact

01.

 Diversitate

Vasta experianță a personalului nostru te va ajuta să-ți pui pe picioare afacerea, fie că este vorba despre o cofetărie, o firmă de catering sau un restaurant. Dacă dorești să angajezi muncitori calificați în industria alimentară, nu ezita să ne contactezi. Chiar dacă este vorba de barmani sau ospătari, ajutor bucătar sau chiar bucătari, angajații vin cu deosebită dedicare la locul de muncă.

02.

Lipsa personalului

După 2010, tot mai mulți specialiști culinari au ales să plece din România, acest deficit al forței de muncă a făcut posibilă o reorientare către Asia. Cu noi vei avea ocazia să-ți creezi o echipă care va avea o stabilitate puternică. 

03.

Experiență și pricepere

Bucătarii Asiatici sunt pricepuți reușind să aducă savoare și prospețime preparatelor culinare. Humanitarian HR reușește să suplinească posturile rămase liber cu specialiști asiatici. De asemenea, îndemânarea barmanilor și ospătarilor este neîntrecută.

04.

Profesionalism

Dacă ai o firmă de catering și vrei să-ți creezi o echipă profesionistă care să fie acolo și pe care te poți baza, contactează-ne. Acești muncitori vin pentru o perioadă nedeterminată de timp, astfel știi că echipa ta nu se va desființa după câteva săptămâni. Tu vei aduce clienților tăi produse gustoase și savuroase preparate de personalul tău specializat în bucătărie.
TESTIMONIALE

Ce spun oamneii despre serviciile noastre

Andrei Mihalache - Director Vek Industry

Am reușit să îmi dezvolt afacerea cu serviciile pe care le-am primit de la Humanitarian HHR. Mi-au oferit cele mai bune servicii, cu multă seriozitate și punctualitate. Recomand cu căldură serviciile!

Andrei MihalacheDirector Vek Industry
Ioana Dumitru - CEO Somaco

Am avut o colaborare minunată cu cei de Humanitarian HHR. Mi-au răspuns la toate întrebările cu răbdare și au dat dovadă pe parcurs de seriozitate și profesionalism. Mulțumi, Humanitarian HHR!

Ioana DumitruCEO Somaco
Cristian Samoilă - Director Resurse Umane

Experiența mea cu Humanitarian HHR a fost una excepțională și de lungă durată, cu mult peste așteptări. Angajatorii aduși de ei au fost profesioniști și de încredere. Recomand cu încredere!

Cristian SamoilăDirector Resurse Umane
Noi facem diferența

Soluția perfectă pentru
a-ți dezvolta afacerea de horeca