Servicii Humanitarian HR

Leasing de personal

Ce înseamnă Leasing de Personal?Ce înseamnă Leasing de Personal?
Serviciile Humanitarian HR

Ce înseamnă Leasing de Personal?

Leasing-ul de Personal este o procedură foarte întâlnită în Europa de Vest, însă nu este atât de răspândită în România.

Este soluția ideală pentru business-urile sezoniere sau la început de drum, care își doresc să își folosească eficient resursele, dar și să evite riscurile asociate angajărilor și raportărilor personalului temporar. Dar poate fi foarte bună și pentru companiile mijlocii și mari care au limitări de headcount.

De ce să ne contactezi

Beneficiile Leasingului de Personal?

dots-memphis-impact

01.

Costurile scăzute

Compania nu angajează muncitorii, deci nu sunt cei care trebuie să plătească taxele și impozitele statului pentru contractele de muncă. Costurile se înregistrează doar la contractul încheiat cu noi.

02.

Eficiență

Ai unele luni în care ai profit foarte mare și altele în care abia faci porfit? Este mai eficient să faci leasing de personal pentru o perioadă delimitată de timp. Doar cât ai nevoie pentru a-ți duce sarcinile sezoniere la bun sfârșit.

03.

Câștigi Timp

Procesul recrutării și al angajării cere timp și resurse. Cu ajutorul Humanitarian HHR nu trebuie decât să semnezi câteva acte și să ai o discuție cu specialiștii noștri. Astfel vei avea mai mult timp pentru alte taskuri importante.

04.

Fără alte acte în plus

După terminarea contractului, toate responsabilitățile merg spre Humanitarian HHR. Nu mai trebuie să te gândești la distribuirea salariilor, bonusurilor, preavizelor și a altor formalități.
TESTIMONIALE

Ce spun oamneii despre serviciile noastre

Andrei Mihalache - Director Vek Industry

Am reușit să îmi dezvolt afacerea cu serviciile pe care le-am primit de la Humanitarian HHR. Mi-au oferit cele mai bune servicii, cu multă seriozitate și punctualitate. Recomand cu căldură serviciile!

Andrei MihalacheDirector Vek Industry
Ioana Dumitru - CEO Somaco

Am avut o colaborare minunată cu cei de Humanitarian HHR. Mi-au răspuns la toate întrebările cu răbdare și au dat dovadă pe parcurs de seriozitate și profesionalism. Mulțumi, Humanitarian HHR!

Ioana DumitruCEO Somaco
Cristian Samoilă - Director Resurse Umane

Experiența mea cu Humanitarian HHR a fost una excepțională și de lungă durată, cu mult peste așteptări. Angajatorii aduși de ei au fost profesioniști și de încredere. Recomand cu încredere!

Cristian SamoilăDirector Resurse Umane
Noi facem diferența

Soluția perfectă pentru
a-ți dezvolta afacerea