Domenii de Recrutare

Construcții

Personal calificat Personal calificat
Angajare Personal

Personal calificat

În România zilelor noastre, după ce tot mai mulți cetățeni au ales să muncească în afara granițelor, ne confruntăm cu o criză acută de lipsă de forță de muncă în domeniul construcțiilor.

Asta presupune o întârziere enormă a finalizării proiectelor. Noi, cei de la Humanitarian, avem soluția! Aducem personal calificat în construcții cu experianță vastă, în Asia și Africa.

solutia problemeleor

De ce să alegi
personal din Asia

dots-memphis-impact

01.

Nevoia de personal

Fiind într-o continuă expansiune România are nevoie de oameni pentru a se dezvolta, cu atât mai mult pentru a construi. Clădirirle încep să se construiască tot mai rapid, iar pentru a ține pasul cu asta trebuie să ne conformăm cerințelor pieții.

02.

Experiență

Muncitorii care vin pentru a-și pune în aplicare cunoștiințele, vin cu o dedicare deosebită asupra proiectelor și cu o experiență vastă.

03.

Diversitate

Tot mai multe companii au încredere în noi, e timpul tău să te alături lor. Recrutează personal calificat în domeniul construcțiilor, de la instalații termice, electrice, sau sanitare, până la zidărie, interioare, fațade.

04.

Dedicare

Indiferent de complexitatea proiectului tău, muncitorii vor face față. Ai nevoie de o echipă ageră și dinamică? Ai nevoie să duci la bun sfârșit un proiect amplu și simți că trebuie să mai anagajezi oameni? Contactează-ne pentru detalii.
TESTIMONIALE

Ce spun oamneii despre serviciile noastre

Andrei Mihalache - Director Vek Industry

Am reușit să îmi dezvolt afacerea cu serviciile pe care le-am primit de la Humanitarian HHR. Mi-au oferit cele mai bune servicii, cu multă seriozitate și punctualitate. Recomand cu căldură serviciile!

Andrei MihalacheDirector Vek Industry
Ioana Dumitru - CEO Somaco

Am avut o colaborare minunată cu cei de Humanitarian HHR. Mi-au răspuns la toate întrebările cu răbdare și au dat dovadă pe parcurs de seriozitate și profesionalism. Mulțumi, Humanitarian HHR!

Ioana DumitruCEO Somaco
Cristian Samoilă - Director Resurse Umane

Experiența mea cu Humanitarian HHR a fost una excepțională și de lungă durată, cu mult peste așteptări. Angajatorii aduși de ei au fost profesioniști și de încredere. Recomand cu încredere!

Cristian SamoilăDirector Resurse Umane
Noi facem diferența

Soluția perfectă pentru
a-ți dezvolta afacerea în construcții