Domenii de Recrutare

Curățenie / Menaj

  • Home
  • /
  • CURATENIE/MENAJ
Personal calificat Personal calificat
Angajare Personal

Personal calificat

În România zilelor noastre, după ce tot mai mulți cetățeni au ales să muncească în afara granițelor, ne confruntăm cu o criză acută de lipsă de forță de muncă în domneiul curățeniei.

Noi, cei de la Humanitarian, avem soluția. Aducem personal calificat în domeniul curățeniei, cu experianță vastă din Asia și Africa. Descoperă toate avantajele pe care le poți avea!

solutia problemeleor

De ce să alegi
personal din Asia

dots-memphis-impact

01.

Lipsa personalului

Personalul românesc care alege să lucreze într-o firmă de curățenie este tot mai rar în zilele noastre. Deși venitul este condirabil ei aleg alte domenii. Pentru aceste deficiențe poți opta pentru muncitori din Asia sau Africa.

02.

Atenția la detalii

Muncitoare și atente la detalii, personalul pentru curățenie sau menaj vor ridica standardele de curățenie în orice locație, fie că este vorba despre un hotel sau o clădire de birouri.

03.

Cererea tot mai mare

Tuturor ne place ordinea și curățenia la locul de muncă, astfel că cererea este în continuă creștere. Venirea marilor corporații și dezvoltarea continuă a țării a adus nevoia tot mai mare de personal în domeniul curățeniei, care nu poate fi însă acoperită complet.

04.

Ajutor în fiecare pas

Noi, cei de la Humanitarian, te ajutăm cu tot ce ține de recrutarea personalului pentru a ajunge în compania ta. Intră în contact cu noi și cere o cotație de preț. Vei avea parte de cei mai buni oameni în domeniul curățeniei!
TESTIMONIALE

Ce spun oamneii despre serviciile noastre

Andrei Mihalache - Director Vek Industry

Am reușit să îmi dezvolt afacerea cu serviciile pe care le-am primit de la Humanitarian HHR. Mi-au oferit cele mai bune servicii, cu multă seriozitate și punctualitate. Recomand cu căldură serviciile!

Andrei MihalacheDirector Vek Industry
Ioana Dumitru - CEO Somaco

Am avut o colaborare minunată cu cei de Humanitarian HHR. Mi-au răspuns la toate întrebările cu răbdare și au dat dovadă pe parcurs de seriozitate și profesionalism. Mulțumi, Humanitarian HHR!

Ioana DumitruCEO Somaco
Cristian Samoilă - Director Resurse Umane

Experiența mea cu Humanitarian HHR a fost una excepțională și de lungă durată, cu mult peste așteptări. Angajatorii aduși de ei au fost profesioniști și de încredere. Recomand cu încredere!

Cristian SamoilăDirector Resurse Umane
Noi facem diferența

Soluția perfectă pentru
a-ți dezvolta afacerea în menaj