Domenii de Recrutare

Transport

Personal calificat Personal calificat
Angajare Personal

Personal calificat

Tranporturi au luat amploare mare în România, firmele de curierat sunt tot mai multe, transporturile de marfă sunt imperios necesare. Pentru aceste nevoi există o soluție, soferii profesioniști din Asia.

Recrutează cu încredere conducători auto cu experiență din Asia. Nu mai este nevoie sa fie căutați periodic alți muncitori care sa suplinească locurile libere lăsate de cei care au plecat, pentru că la noi vei găsi soluția ideala, care vine din străinătate.

soluția problemeleor

De ce să alegi
personal din Asia

dots-memphis-impact

01.

Profesionalsim

Profesionalismul acestora este punctul forte, întrucat șoferii respectă programul impus, își îndeplinesc sarcinile și sunt foarte experimentați și instruiți în domeniu. Cu alte cuvinte, soluția poate fi veni din țări străine.

02.

Seriozitate

Mulți dintre șoferii români sunt recunoscuți pentru lipsa de profesionalism și oricând pot lăsa angajatorii cu ochii în soare, pe când cei asiatici își iau mereu in serios munca.

03.

Dificultate găsire personal

Transporturile au reprezentat dintotdeauna o necesitate, fiind tot timpul la mare căutare, dar, chiar și așa, este dificil să se gaseasca personal calificat și calificat.

04.

Plecarea personalului român

Șoferii din România de multe ori aleg sa lucreze in străinătate pentru a obține venituri mai mari, astfel că firmele românești se confruntă cu un deficit al forței de muncă. Totuși, poți alege să angajezi șoferi din Asia sau Africa pentru a satisface nevoia de forță de muncă pentru companiile de transport marfuri sau pasageri.
TESTIMONIALE

Ce spun oamneii despre serviciile noastre

Andrei Mihalache - Director Vek Industry

Am reușit să îmi dezvolt afacerea cu serviciile pe care le-am primit de la Humanitarian HHR. Mi-au oferit cele mai bune servicii, cu multă seriozitate și punctualitate. Recomand cu căldură serviciile!

Andrei MihalacheDirector Vek Industry
Ioana Dumitru - CEO Somaco

Am avut o colaborare minunată cu cei de Humanitarian HHR. Mi-au răspuns la toate întrebările cu răbdare și au dat dovadă pe parcurs de seriozitate și profesionalism. Mulțumi, Humanitarian HHR!

Ioana DumitruCEO Somaco
Cristian Samoilă - Director Resurse Umane

Experiența mea cu Humanitarian HHR a fost una excepțională și de lungă durată, cu mult peste așteptări. Angajatorii aduși de ei au fost profesioniști și de încredere. Recomand cu încredere!

Cristian SamoilăDirector Resurse Umane
Noi facem diferența

Soluția perfectă pentru
a-ți dezvolta afacerea în transporturi